Osteopat: Linda Bellika Esaiassen / by Elisabeth Aas-Jakobsen

Linda.jpg

 

Behandler hele mennesket

Vår osteopat Linda Bellika Esaiassen har en genuin interesse for både faget og pasientene sine, og tilbyr en skånsom behandling som passer for alle.

Linda begynte å jobbe hos Bekken og Barn på Storo i februar i år, og utvidet med tilbud om timer på klinikken på Skøyen i juni. Hun er for tiden Bekken og Barns eneste osteopat nå som Silje Bernhoft Osa er i barselpermisjon, og er et viktig tilskudd til vårt tverrfaglige team. I tillegg til å jobbe hos oss er hun faktisk også osteopat for alle artistene på Øyafestivalen, så kjendiserfaring har hun også ;)

Men hva gjør egentlig en osteopat?

Osteopati tar utgangspunkt i at god funksjon og helse avhenger av at alle kroppens systemer, det vil si muskel- og skjelettsystemet, bindevevsystemet, nervesystemet og det sirkulatoriske systemet, fungerer optimalt sammen. Osteopaten er derfor opptatt av å se sammenhengen mellom symptomene, kroppen og hverdagen til pasientene sine, og tar seg god tid til hver enkelt pasient for å finne de underliggende årsakene, slik at de sammen kan sette sammen et godt behandlingsopplegg.

Osteopati er en av de raskest voksende helseprofesjonene, og Linda tok sin fireårige osteopatiutdannelse gjennom Norges Helsehøyskole i Oslo. Hun begynte tidlig etter studiet å interessere seg for kvinnehelse, graviditet og barn, og ved siden av jobben hos oss er hun nå i gang med en toårig etterutdanning innen behandling av barn og spedbarn.

– Det å få jobbe hos Bekken og Barn er helt fantastisk. Noe av det beste med jobben er å møte nye og spennende mennesker hver dag, og det fine med å behandle gravide og barn er at jeg kan være med på å forbedre hverdagen til en hel familie. Fordelen ved å jobbe sammen i et tverrfaglig felleskap, er at vi bruker hverandres kompetanse slik at du som pasient til enhver tid kan få best mulig behandling for plagene dine.

Linda behandler de fleste smertetilstander, fra symfyse- og lyskesmerter og bekken-, rygg- og nakkeplager, til ubehag i armer og ben, og hun ser alle tilstandene fra en osteopatisk vinkel. Hun tar også i mot de aller minste barna som kan slite med utrøstelig gråt, ammeproblematikk og favorittside.

For å kunne tilpasse behandlingen best mulig tar Linda alltid en grundig prat med nye pasienter for å kartlegge stressnivået i hverdagen, søvn og jobbsituasjon, ettersom alt dette kan være med å påvirke plagene.

– Som osteopat finner vi sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Jeg elsker virkelig jobben min og den allsidigheten den bringer med seg. 

Ønsker du en time hos Linda på Storo eller Skøyen? Benytt vår online booking eller last ned appen vår: iPhone last ned her eller Android last ned her.